Articole

Copiii ne uimesc si ne incanta cu minunata lor creativitate, imaginatie si talent. Pe langa tot ce oferim noi cu drag copiilor, am considerat oportun sa le creem un loc special in care ei sa se manifeste liber, sa publice diferite texte literare in proza sau versuri, cat si imagini cu lucrari de pictura, desen, modelaj, bricolaj etc.

Asteptam cu nerabdare sa ne cunoatem si sa ne bucuram impreuna de fascinanta lume a copiilor. Sper ca prin situl nostru sa descoperim cat mai multi copii talentati si totodata el sa fie o pista de lansare pentru ei. Cele mai bune lucrari vor fi premiate!!!

Piticul din gradina

Un nou rasarit cald de soare imbraca cu lumina blanda a diminetii gradina plina de flori din fata casutei albe. La fereastra, o copila mica, cu par negru ca abanosul si ochi albastri ca marea priveste zambind venirea diminetii.

Cite┼čte mai departe: Piticul din gradina

O feti?? mic?, mic?,

A-ntrebat pe-a ei bunic?:

ľ Buni, ?tii cumva de este

Despre ţngeri o poveste?

Cite┼čte mai departe: Povestea Ingerilor ľ de Dorina Paduraru

Zana Viselor

Peste orasul adormit se asternea linistea noptii. Rand pe rand, luminile caselor se stingeau. In capatul strazii pustii de-acum, licarea slab o lumanare la fereastra de sus a mansardei. Inauntru, o fetita mica, plapanda, cu bucle aurii si ochi albastri isi strangea in brate papusa cu hainute ponosite.

Cite┼čte mai departe: Zana Viselor